Vervolgopleidingen

Vervolgopleidingen

We evalueren het onderwijs volgens ons kwaliteitsbeleid. Op deze manier kunnen we onze aanpak blijven verbeteren.

Expeditie loopbaan

Expeditie Loopbaan is in het leven geroepen als alternatief op de traditionele fysieke mbo-voorlichtingsmarkt die we vanwege het coronavirus dit schooljaar niet organiseren.

Op dinsdag 27 oktober 2020 gaan we om 19.00u live met Expeditie Loopbaan.  Aangezien we het belangrijk vinden om de leerlingen in de bovenbouw van het vmbo en de havo toch te voorzien van informatie over het aanbod aan creatief en technisch vervolgonderwijs zenden verschillende mbo- en hbo-scholen op dinsdag 27 oktober op Expeditie Loopbaan webinars uit. Naast het bekijken van de webinars is het ook mogelijk om live vragen te stellen aan de scholen. De webinars worden uitgezonden in 4 rondes. Iedere ronde duurt 25 minuten. We beginnen om 19.00u en het evenement duurt tot ongeveer 21.00u. Het grote voordeel van Expeditie Loopbaan is dat deelname vrij toegankelijk is voor alle leerlingen én dat online inschrijven niet noodzakelijk is. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op www.expeditie-loopbaan.nl De webinars zijn achteraf ook blijvend terug te kijken.

Bustour-website

Met veel genoegen delen we jullie mee dat de VO-MBO Digitale bustour klaar staat voor vertrek!
Met deze Bustour-website, ontdek je de acht deelnemende mbo’s in de regio. Hierbij gaat het niet alleen om welke opleidingen ze aanbieden, maar ook om wat de mbo’s typeert. Hoe is de sfeer? En wat vinden studenten? Bekijk het in de video’s en vlogs die voor jullie gemaakt zijn!

X