Vmbo 2 (B23 t/m B26): nieuwsbrief 4

In dit bericht informatie over de lessen nask, een toneelvoorstelling, een excursie en meer

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

In deze brief wil ik u informeren over de lessen NASK, een nieuwe periode van PPO, een toneelvoorstelling, een excursie naar concentratiekamp Vught en een studiedag.

Vervanging lessen NASK B25 en B26
Ik ben erg blij te kunnen melden dat we de afwezigheid van dhr. Keizer bij de B25 en B26 (daar bent u eerder over geïnformeerd) opgelost hebben. Dhr. Plasmeijer zal de lessen waarnemen. Dit betekent wel dat het rooster kan veranderen bij de leerlingen.

Wisseling klas van docent bij wiskunde B23 en B26
Na de voorjaarsvakantie zullen de docenten wiskunde een klas verwisselen. De B23 zal les gaan krijgen van dhr. Mater. De B26 zal les gaan krijgen van mevrouw ’t Hoen. Uiteraard vindt er een gedegen overdracht plaats.

Nieuwe periode PPO
Aan het begin van het jaar hebben de leerlingen twee keuzes gemaakt voor het oriënteren op een profiel om te kiezen in klas 3. Na de voorjaarsvakantie begint de tweede keuze.

Excursie herinneringskamp Vught
Op woensdag 6 maart gaan alle tweede klassen naar herinneringskamp Vught. De leerlingen en ouders krijgen hier later gedetailleerde informatie over.

Toneelvoorstelling Online
Op donderdag 14 maart krijgen de tweede klassen een toneelvoorstelling te zien met als thema social media, cyberpesten en sexting. Dit zal twee lesuren in beslag nemen en te zien zijn op het rooster van de leerlingen.

Studiedag 26 februari
Op maandag 26 februari is er een studiedag voor alle medewerkers van onze school. De lessen zullen die dag geen doorgang vinden.

Met vriendelijke groet, mede namens de mentoren,

B. van Barneveld (afdelingsleider klas 2) [email protected]
Mentor B23: G. de Vos [email protected]
Mentor B24: M. Schellekens [email protected]
Mentor B25: A. Boekeloo [email protected]
Mentoren B26: E. Priem [email protected] & I. Pastoors [email protected]

 

Deel dit bericht
X