Feest onderbouw succes

Het feest van 15 februari dat georganiseerd werd voor de onderbouw leerlingen was een succes.

Leerlingen van klas 1 en 2 hadden hun kleding goed afgestemd op de blacklight lampen die in de school waren opgehangen. De kantine was omgetoverd tot een swingende disco met een paar top dj’s die de sfeer er goed in wisten te houden. Op het nummer van Snollebollekes, links-rechts, deinde het gebouw mee op de beweging van de vele rijen met leerlingen die hossend van links naar rechts gingen.

De foodtrucks leverde patatjes en poffertjes van zeer goede kwaliteit. Door de verse aardbeien bij de poffertjes kregen de leerlingen zelfs nog hun vitaminen binnen. De grote tent zorgde bij het wachten op de portie patat/poffertjes voor wat warmte en een fijne sfeer buiten.

Er was deze avond nog meer te beleven; er was een ruimte met gezelschapsspelletjes, een fotobooth, een schminkjuf, twee Amsterdamse toiletjuffrouwen, een mystery guest, een popcornkraam, muffins en veel soorten drinken.

De organisatie heeft er voor gezorgd dat de mobieltjes op een goede manier werden ingenomen en bewaard. Er waren zelfs leerlingen die hun telefoon thuis hadden gelaten.

Al met al een zeer geslaagde avond!

Met dank aan de organisatie; mevrouw Gieselbach, mevrouw Verhagen, mevrouw Schellekens, de heer Kosterman en alle medewerkers en leerlingen die geholpen hebben om deze avond tot een mooi feest te maken.

Om een indruk te krijgen van het feest, zijn hier een aantal foto’s te bewonderen. Klik hier.

Deel dit bericht
X