Bericht over de gymles

In dit bericht brengt de gymsectie een aantal zaken onder de aandacht over de regels tijdens de gymlessen

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

De gymsectie wil graag een aantal zaken onder uw aandacht brengen. Wij hebben vorig jaar gemerkt dat bepaalde afspraken te makkelijk niet worden nagekomen. Tijdens de eerste les nemen we altijd even de tijd om deze afspraken met uw kind(eren) te bespreken, maar daarnaast willen we u ook graag op de hoogte brengen van de gemaakte afspraken.
Tijdens de gymles hanteren we de volgende afspraken:

  • Leerlingen gymmen in gymkleding.
  • Gymkleding die voldoet; Schone sportschoenen, korte broek, sportlegging, trainingsbroek met T-shirt korte of lange mouwen, sweater, trainingsjack. Geen topjes, hemdjes met spagettibandjes of loshangende kleding. In het geval dat de leerling een hoofddoek draagt, moet dat een strakke hoofddoek zijn.
  • Sieraden zijn tijdens de les af/uit.
  • Lang haar is vast in een staart of knotje
  • Telefoons waardevolle spullen blijven in de kleedkamer, worden bij de docent ingeleverd of de leerling zorgt dat het in hun kluisje op school ligt. School is niet verantwoordelijk voor kwijt geraakte spullen.

Afspraken voor leerlingen die niet kunnen meedoen met de gymles:

  • Als leerlingen niet mee kunnen doen met de gymles worden ze wel verwacht in de gymles. Zij kunnen ingezet worden voor andere taken (scheidsrechter, coach o.i.d.). Als gymsectie kijken we altijd naar wat de leerlingen wel kunnen, niet naar wat leerlingen niet kunnen.
  • Als leerlingen niet actief mee kunnen doen i.v.m. een blessure, wordt er van de ouder/verzorger verwacht dat er voorafgaand aan de gymles een ondertekend mailtje wordt gestuurd naar de lesgevende gymdocent. De leerling kan ook een ondertekend briefje van u mee de les in nemen.
  • Wanneer leerlingen teveel gymlessen hebben gemist zullen zij die op een ander moment moeten inhalen, of ze zullen een vervangende opdracht krijgen
  • Alle sportdagen die we organiseren zijn verplicht voor alle leerlingen.

Wij gaan ervan uit dat het voor u zo duidelijk is wat we van u en uw kind(eren) verwachten. Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met ons. We danken u vast voor de ondersteuning en medewerking, we hopen er een leuk en sportief jaar met elkaar van te maken.

Met vriendelijke groet,

De gymsectie
Arco Boekeloo
Wendy van der Meulen
Jop van der Horst
Ineke van Selm

Deel dit bericht
X