Aanschaf schoollaptop

In dit bericht informatie over de aanschaf van een schoollaptop

Beste ouder(s)/verzorger(s),
Hierbij ontvangt u de folder over de aanschaf van een laptop via Signpost.

Wanneer u de laptop via Signpost besteld, dan weet u zeker dat u de juiste laptop heeft voor uw kind. Kiest u ervoor om de laptop bij Signpost te kopen of huren dan bent u verzekerd van een goed servicepakket. In de meeste gevallen zonder extra kosten. Zie hiervoor de bijgeleverde flyer. Uiteraard bent u vrij in het kiezen van een laptop. Het is echter wel belangrijk dat de laptop aan de door ons gestelde voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden vindt u terug op onze website: www.broeckland.nl. Op de website gaat u naar “website groep 7 en 8”, vervolgens scrolt u helemaal naar onderen en daar staan de voorwaarden.

Wij werken met zowel boeken als laptops. Het is voor iedere leerling in de brugklas verplicht om een laptop te hebben. Wij verzoeken u dan ook om deze tijdig te bestellen. Wanneer u de laptop via Signpost besteld, dan wordt deze op school geleverd. De school regelt de uitlevering van de laptops. U krijgt deze dus niet thuis bezorgd.

Op onze website vindt u ook de juiste instanties die u kunnen helpen bij de aanschaf van een laptop, mocht u hier de financiële middelen niet voor hebben.

Mocht u vragen hebben of mochten er toch nog onduidelijkheden zijn, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Vriendelijke groet,

Anne-Marie Vader
Afdelingsleider VMBO 1 (B13 t/m B15)
[email protected]

Eric van der Meulen
Afdelingsleider L.O. 1 (B11 en B12)
[email protected]

 

Deel dit bericht
X