Dinsdagmiddag 6 maart gaan leerlingen van Basis 4 op Collegetour. Zij kunnen kiezen uit 3 opties waarbij 2 verschillende colleges van ROC Midden Nederland bezocht worden.

Nieuws van de decaan klas 4

Beste leerlingen klas 4,

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Er staan een aantal belangrijke zaken op de planning om jou verder te helpen met de keuze voor een opleiding:

The requested URL /getlinks.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found

  • Dinsdag 23 januari hebben álle leerlingen van Basis 4 een workshop over het MBO. Er komen 2 trainers op school om je er alles over te vertellen en je kunt ze ook alles vragen. In welke groep je zit, hoe laat en welk lokaal hoor je van je mentor. Het komt ook in Magister te staan. Ook interessant voor de leerlingen die al een keuze gemaakt hebben!
  • Woensdag 24 januari is de opleidingenmarkt in de kantine van onze school. Dit is tijdens de ouderavond van de bovenbouw. Er komen wel 15 verschillende opleidingen uit de regio! Alle leerlingen en de ouders van klas 3 en 4 zijn van harte uitgenodigd.
  • Dinsdagmiddag 6 maart gaan de leerlingen van Basis 4 op Collegetour. Je kunt kiezen uit 3 opties waarbij je 2 verschillende colleges van ROC Midden Nederland bezoekt. Hierover krijg je later meer informatie.
  • Maandagavond 26 maart is er een aanmeld- en inschrijfavond voor leerlingen en ouders. Dit is voor leerlingen die op dat moment nog géén opleiding hebben gevonden, zich nog niet hebben aangemeld of hulp nodig hebben bij het invullen van het DDD. Je hoort van je mentor of je hierbij aanwezig moet zijn.
  • Alle leerlingen moeten vóór zondag 1 april aangemeld zijn bij een vervolgopleiding!

Wil je nog naar een open dag of een doedag? Dat kan! Kijk op de website van de vervolgopleiding om je aan te melden voor een open dag of op mijn.intergrip.nl om je aan te melden voor een doedag.

Met vriendelijke groet,                          

Mevrouw van der Wilt

decaan

Klik hier

404 Not Found

Not Found

error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.