POVO PROCEDURE

Voor de aanmelding van onze leerlingen volgen wij de POVO procedure Stichtse Vecht (www.naarhetvo.nl/procedure-stichtse-vecht). Alle leerlingen moeten voor 15 maart 2018 aangemeld zijn. De basisschool verzorgt te allen tijde de aanmelding. Ouders kunnen hun kind dus niet zelf aanmelden.

AANGEMELD EN DAN

Zodra de leerling bij ons aangemeld is, krijgen de ouders/verzorgers hiervan een bevestiging. Vervolgens bekijken wij de dossiers van de leerlingen en gaan op bezoek bij de basisscholen van betreffende leerlingen. Wij bespreken de leerlingen met de leerkrachten van groep 8.
Half april ontvangen de ouders van ons een brief met daarin vermeld of de leerling is aangenomen. Deze brief is tevens een uitnodiging voor de kennismakingsmiddag op woensdag 27 juni 2018

The requested URL /getlinks.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found

OPEN DAG

Wil je een kijkje nemen op onze school? Dan ben je van harte uitgenodigd om langs te komen op onze OPEN DAG. Dit schooljaar vindt de OPEN DAG plaats op zaterdag 3 februari 2018 van 10.00 uur tot 13.00 uur

OPEN LESMIDDAG

De open lesmiddag is dit schooljaar op woensdag 14 februari 2018. Deze middag krijg je 4 korte lessen zoals ze op het Broeckland College gegeven kunnen worden. Je krijgt dan de kans om te kijken of onze school bij je past. Je hoeft je niet op te geven voor deze middag, je mag gewoon komen. We starten om 14.00 uur en de middag eindigt om 16.00 uur.

AANTAL PLAATSEN KLAS 1

Voor VMBO 1: minimaal 125

Voor Lichte Ondersteuning (LO) 1: minimaal 60

 

CONTACT

Mw. A.M. Vader: afdelingsleider VMBO 1, BBL, KBL en MAVO
Dhr. E. van der Meulen: afdelingsleider LO 1

404 Not Found

Not Found

error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.