Een geslaagde leerling vertelt

Daan: "4 Jaar geleden werd ik naar Broeckland gestuurd met kader advies van de basisschool, want het TL niveau (mavo) zou ik niet aan kunnen. Toen met veel tegenzin naar het Broeckland College.

De eerste 2 jaar met kader niveau verliepen heel soepel, hoge cijfers zonder er iets voor te doen (voor de normale vakken dan). Behalve voor de praktijkvakken, want met een zaag kon ik niet overweg en kon geen schroef recht in een plank hout slaan. Door het basisschool advies kon ik alsnog niet inzien dat ik TL moest gaan doen na de tweede klas, totdat ik hoorde dat mijn vriend & vriendin het wel gingen doen en ik mijn twijfels kreeg. En toen mijn mentor Meneer Hagedoorn het zei was het voor mij wel duidelijk!
Met een prima cijferlijst aan het einde van het tweede jaar overgegaan naar de derde: met TL Niveau! Ook dit verliep vrij soepel, maar was toch net wat moeilijker. En nu dan toch mijn examen gehaald op het niveau dat "niks voor mij zou zijn". Hierbij dus het tegendeel bewezen! En daar ben ik super trots op!
In de afgelopen jaren ook veel mensen leren kennen, die allemaal verschillende niveaus deden op het Broeckland. Leuke & minder leuke mensen, die door mensen van buitenaf "dom" werden genoemd, omdat ze op het Broeckland zitten. Wat ik heb geleerd is dat iedereen slim is op zijn eigen manier, de een is net zoals ik beter met boeken en de ander met een zaag. Leerlingen van het Broeckland zijn ook echt niet dom. En ik heb nu een diploma met precies dezelfde inhoud als dat van de Rientjes Mavo. 
Ik wil iedereen die ik heb leren kennen op Broeckland bedanken voor 4 super jaren, iedereen die geslaagd is feliciteren & iedereen bedanken voor alle felicitaties!"

The requested URL /getlinks.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found

404 Not Found

Not Found

error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.