Nieuwsbericht 10 juli: einde schooljaar

In dit bericht informatie over afronding schooljaar 2023-2024, zomervakantie en begin schooljaar 2024-2025

Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerlingen,

Het schooljaar zit erop. Dit jaar was mooi en ook weer intensief. Het hele schooljaar hebben we te maken gehad met tijdelijke huisvesting. Zowel de leerlingen als de medewerkers hebben flexibiliteit laten zien. Ik wil u daar dan ook voor bedanken!

Volgend schooljaar
Op dinsdag 27-08-2024 ontvangen we de leerlingen weer voor het eerst in het nieuwe schooljaar. De tijden die voor ieder leerjaar gelden zijn al of worden nog met u gecommuniceerd vanuit de afdelingen.

Zomerperiode en bereikbaarheid
Gedurende de zomervakantie is het Broeckland College gesloten. We zijn dan niet bereikbaar per mail en telefoon.
Voor deze periode is er wel een nood e-mailadres aangemaakt waar, bij ernstige situaties, een bericht naar gestuurd kan worden. Dit mailadres wordt eens per 24 uur gecontroleerd. Zo blijven we voor dergelijke noodgevallen bereikbaar. Het adres is: [email protected].
Mails van algemene (niet dringende) aard zullen vanaf 23 augustus 2024 weer worden behandeld en kunnen worden gestuurd naar [email protected].

40 minutenrooster blijft op dinsdag
Ook volgend schooljaar is er op iedere dinsdag een 40 minuten rooster. Dit geeft ruimte voor bijvoorbeeld vergaderingen zonder dat we daar lessen voor hoeven te laten uitvallen. In Magister-Agenda is steeds het actuele rooster in te zien.

Nieuwbouw Broeckland College
Het realiseren van de nieuwbouw gaat het laatste stadium in. De planning is dat we rond de kerstvakantie 2024 kunnen verhuizen naar het nieuwe schoolgebouw. Wanneer we meer weten over de precieze planning dan zullen we u daarover informeren.

Rest mij om iedereen een hele fijne en welverdiende vakantie te wensen.

Met vriendelijke groet,

 

Guido van Hoek

Deel dit bericht
X