Klas 4: nieuwsbrief gala en examenuitslag

In dit bericht informatie over examenuitslag, diplomering, gala klas 4 en meer.

Beste leerling, ouder, verzorger,

De examens zijn in volle gang. Het laatste examen is op dinsdag 28 mei.
Leerlingen van de basis- en kadergerichte leerweg moeten ervoor zorgen dat de stages van dit jaar voldoende zijn afgerond. Dat houdt in dat je voldoende uren hebt stage gelopen, je stagebeoordelingen zijn ingevuld door de begeleider van het bedrijf en de twee stageverslagen zijn ingeleverd via je ELO.

Gala
Op donderdag 30 mei vindt het gala plaats. Het wordt gehouden in de kantine van FC Breukelen. Kaartjes zijn te koop bij de mediatheek op de onderbouw locatie voor € 10,-. Zonder kaartje heb je geen toegang. Voor de zekerheid hebben we een overzicht wie er een kaartje heeft gekocht. Om alles goed te laten verlopen, graag aandacht voor de volgende punten:

 • We verzamelen vanaf 18.15 uur op de parkeerplaats bij Van Schaijk aan de Poeldijk. Dit is naast de bovenbouw locatie, het oude gebouw.
 • Hier is gelegenheid om zelf foto’s te maken.
 • Vanaf 18.30 uur gaan de auto’s rijden naar de onderbouwlocatie, waar de leerlingen uitstappen. De route gaat via de Engel de Ruijterstraat, Stationsweg en Kanaaldijk Oost naar Broekdijk Oost. Over het parkeerterrein van de Stinzenhal (sporthal) bereiken we de onderbouwlocatie.
 • De leerlingen worden hier door ons op de foto gezet.
 • De leerlingen lopen over de rode loper naar school, waar er nog een fotomoment zal zijn.
 • Deze foto’s worden voor iedereen die naar het gala gaat via een link beschikbaar gesteld.
 • Mocht je dit niet willen, dan moet je dit ter plekke aangeven en word je niet op de foto gezet.
 • De gala-auto’s vertrekken weer via Stinzenlaan Zuid.
 • Vanuit school zijn er personeelsleden en verkeersregelaars aanwezig om alles in goede banen te leiden. We willen jullie vragen hun aanwijzingen op te volgen.
 • Rondom de uitstapplaats zullen dranghekken staan. We willen u dringend verzoeken hier achter te blijven.
 • Als iedereen is gearriveerd, lopen we met elkaar naar FC Breukelen en wordt het sportpark afgesloten.
 • Er is een georganiseerd programma met eten en drinken. Omdat het al wat later op de avond is, is het verstandig om van te voren iets te hebben gegeten.
 • Tijdens de hele avond is het niet toegestaan om te roken en/of alcohol te drinken.
 • Bij vermoeden van het (vooraf) gebruik van alcohol kunnen we vragen om een alcoholtest af te leggen.
 • Leerlingen kunnen tussendoor niet van het terrein af. Leerlingen die het terrein verlaten, worden niet opnieuw toegelaten.
 • Het feest is rond 23.30 uur afgelopen en kunnen de leerlingen worden opgehaald.

De uitslag
Op woensdag 12 juni komt de uitslag binnen voor alle leerlingen. Zodra wij klaar zijn met het bepalen van de cijfers, neemt je mentor contact met jullie op. Dit zal niet eerdere zijn dan 11.00 uur.

Als je geslaagd bent, verwachten we je om 13.00 uur op school om je te kunnen feliciteren en de behaalde cijfers uit te delen.

Mocht je nog niet zijn geslaagd, verwachten we je ’s middags om 14.00 uur op school om de mogelijkheden van herkansen door te spreken. Het is fijn als één van de ouders daarbij is.

Herkansing en uitslag
De herkansingen van de T4 zijn van 18 t/m 25 juni. Hiervan ontvang je op 6 juli de uitslag.
De herkansingen van de basis- en kaderleerlingen zijn van 17 t/m 21 juni. De uitslag zal enkele dagen later bekend zijn.

Diplomering
De diplomering van de basis-en kaderleerlingen is op woensdag 26 juni voor alle geslaagde basis- en kaderleerlingen. Hierover volgt later nog informatie. De diplomering van de T4 vindt plaats op woensdag 3 juli, ook voor de leerlingen die geslaagd zijn na een herkansing.

De diplomering vindt plaats in de avond op de Bovenbouw locatie, zij-ingang aan de Engel de Ruijterstraat. De uitnodiging met de precieze tijden volgt.

Mediatheekboeken
Nog niet alle leerlingen hebben hun mediatheekboeken ingeleverd. Diegene hebben een bericht gekregen van mevrouw Bijlenga met de vraag ze zo snel mogelijk in te leveren, zodat andere leerlingen ze ook kunnen lezen.

Schoolboeken en kluissleutel inleveren
Het inleveren van de schoolboeken en de kluissleutel is op maandag 8 juli. Voor klas 4 is dit tussen 8.30 uur een 09.30 uur. Het inleveren gebeurt op de onderbouwlocatie Broekdijk Oost 28a.

Met vriendelijke groet,

C.J. Karsemeijer, afdelingsleider 4 VMBO LO
J. Brouwer, afdelingsleider 4 VMBO

Deel dit bericht
X