Uitgifte laptops van Signpost

In dit bericht informatie over het uitleveren van de bestelde laptops van Signpost

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Deze mail is bedoeld voor de leerlingen die een laptop via Signpost hebben besteld.

Op dinsdag 29 augustus worden de laptops aan uw kind meegegeven. Wij verzoeken u vriendelijk om het volgende aan uw kind mee te geven:

  • De QR code die u of uw kind ontvangen heeft. Zo weet u zeker dat de laptop geleverd is wanneer deze door Signpost is gescand.
  • Een stevige tas om de laptop in te vervoeren. Er zit een doos om de laptop.

Op deze dag wordt de eerste installatie gedaan, maar het is nog niet mogelijk om alles te installeren. Dit gebeurt op een later tijdstip tijdens de les. Wij verzoeken u dan ook om verder nog niets met de laptop te doen, er niets op te installeren en hem zeker nog niet te gebruiken. Uit ervaring is gebleken dat het dan soms mis gaat en dat de leerlingen de laptop niet kunnen gebruiken tijdens de les. De laptop moet dan teruggestuurd worden en opnieuw worden geïnstalleerd. Dit kan dan niet meer op school. Het gevolg is dat de leerling zonder laptop zit in de les en dat is niet wenselijk en erg vervelend voor de leerling. Vandaar ons dringende verzoek om de laptop nog niet te gebruiken. Nadat alles geïnstalleerd is kan dat uiteraard wel. De leerlingen krijgen van ons te horen wanneer de installatie is.

Ik hoop u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Vriendelijke groet,
Anne-Marie Vader (B13 t/m B15) afdelingsleider VMBO 1
Eric van der Meulen (B11 en B12) afdelingsleider LO

Deel dit bericht
X