Vmbo 1: Nieuwsbericht augustus (B13 t/m B15)

In dit bericht informatie voor klas B13 t/m B15 over Magister, laptops, kluisjes en meer

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Hierbij stuur ik u de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar.

Voor de meesten van u een nieuwe school, een nieuwe tijd. Ik hoop dat wij met elkaar een goede tijd zullen beleven op het Broeckland College. Ik heet u van harte welkom op onze school.

In deze brief vindt u de belangrijkste zaken die op dit moment spelen. Ik zal u met regelmaat op de hoogte houden middels een nieuwsbrief. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met mij opnemen.

Magister
Als het goed is heeft u via Magister de boeken kunnen bestellen voor uw kind. Het heeft nogal wat voeten in aarde gehad om dit te doen laten slagen, maar uiteindelijk is het gelukt. Het Magister account dat u voor het bestellen gebruikt heeft is het account van uw kind. U krijgt nog een eigen account. Dit account verschilt met dat van uw kind.

Laptops
Binnenkort worden de laptops geleverd op school. Wij zullen deze uitdelen aan de leerlingen die er één besteld hebben. De datum waarop dit gebeurt zullen wij t.z.t. aan uw kind mededelen. Dit zal hoogstwaarschijnlijk volgende week zijn. Wilt u ervoor zorgen dat hij/zij de benodigde gegevens meeneemt op die dag?
Wij zullen samen met uw kind de installatie verzorgen.

Kluisjes
De kluizen zullen deze week of begin volgende worden toebedeeld aan de leerlingen.

E-mailadressen
Hieronder vindt u de e-mailadressen van de mentoren. U kunt de mentor altijd mailen. Deze week worden een aantal laptops van de collega’s nog in orde gemaakt. Het kan dus zijn dat het iets langer duurt voordat u antwoord krijgt. In dringende gevallen kunt u contact met mij opnemen.

B13: mevrouw van der Meulen [email protected]
B14: mevrouw Gieselbach [email protected] en de heer Stolk [email protected]
B15: [email protected]

Ouderavond
Op donderdag 31 augustus start de ouderavond om 19.30 uur. U maakt deze avond kennis met de mentor en de andere ouders van de klas van uw kind. Deze avond is niet bedoeld voor de leerlingen.

Het adres waar u verwacht wordt is: Broekdijk Oost 28A.

Zoals eerder gezegd, mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met mij op.

Vriendelijke groet,
Anne-Marie Vader
Afdelingsleider VMBO 1
[email protected]

 

 

Deel dit bericht
X