1. Home
  2. Nieuws
  3. Klas 2: uitnodiging informatieavond profielen

Klas 2: uitnodiging informatieavond profielen

In dit bericht informatie en de uitnodiging voor de profiel-informatieavond op 12 april voor ouders van klas 2-leerlingen

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Bij deze willen wij u van harte uitnodigen voor de informatieavond over onze profielen op het Broeckland College. Deze avond is alleen bedoeld voor ouders/verzorgers (en dus niet voor leerlingen).

Uw kind volgt het vak PPO. Na kennisgemaakt te hebben met alle profielen heeft hij/zij er twee uitgekozen om langdurig les in te krijgen. Binnenkort moet uw zoon/dochter de keuze maken voor een te volgen profiel in de bovenbouw.

Wellicht twijfelt uw zoon/dochter nog. Naast het vak PPO hebben er gesprekken plaatsgevonden met de mentor over de profielen. Toch is het kiezen soms erg lastig. Door langs te komen en u te laten informeren over de profielen waartussen uw kind twijfelt kunt u hopelijk helpen om de juiste keuze te maken: u kent uw kind tenslotte het beste.

Ook als uw kind al wel weet welk profiel hij/zij gaat doen is het leuk om u te laten informeren over wat dat profiel precies inhoudt, hoe het lokaal eruit ziet, wie de docent is, etc.

En ook als uw zoon/dochter de theoretische leerweg wil volgen zal deze keuze gemaakt worden. Dit heeft meerdere redenen. Soms kiezen leerlingen er later in het jaar toch voor om naar het Kaderniveau te gaan, als er dan nog geen keuze gemaakt is kan het profiel van eerste keuze reeds vol zijn. Daarnaast komt het ook voor dat er leerlingen zijn die wel de wens voor de theoretische leerweg hebben, maar uiteindelijk niet aan de eisen voldoen en ernaartoe bevorderd worden.

De avond ziet er als volgt uit:

18.45 Inloop en gelegenheid voor koffie/thee
18.55 Opening en enige informatie door dhr. van Barneveld
19.00 Start ronde 1 bij de profielen
19.30 Start ronde 2 bij de profielen
20.00 Tijd voor vragen / napraten
20.30 Einde

Aanmelding is verplicht, zodat wij de profielen kunnen indelen en de profieldocenten weten hoeveel personen zij kunnen verwachten. U meldt zich aan door op deze link te klikken en het formulier in te vullen. Mocht de link niet werken, dan kunt u het formulier bereiken door het volgende adres in uw browser te typen: https://forms.office.com/e/m2h31JrPUx

De mentor van uw kind zal ook aanwezig zijn, zodat u met hem/haar ook in gesprek kunt gaan.

Wij hopen u graag te zien op woensdag 12 april!
De profielavond vindt plaats op de “oude locatie”, de Engel de Ruijterstraat 40 in Breukelen.

Met vriendelijke groet, mede namens alle mentoren van klas 2,

B. van Barneveld en Eric v/d Meulen
Afdelingsleiders klas 2
[email protected]
[email protected]

Deel dit bericht
X