1. Home
  2. Nieuws
  3. Vmbo1: nieuwsbrief 3 klas B13 t/m B16

Vmbo1: nieuwsbrief 3 klas B13 t/m B16

In deze laatste nieuwsbrief van dit kalenderjaar staat informatie over o.a. de ouderavond, de voedselbank, sportdag en meer.

Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit kalenderjaar.
De eerste periode zit er bijna op en we kunnen dan ook bijna gaan genieten van de kerstvakantie.

Rapport en ouderavond
Het eerste rapport wordt op vrijdag 23 december meegegeven aan uw kind. De rapporten worden niet opgestuurd of meegegeven aan een klasgenootje. Mocht uw kind op deze vrijdag niet aanwezig zijn, dan krijgt hij/zij het rapport na de kerstvakantie mee.
Wilt u erop letten dat u zich op tijd inschrijft voor de ouderavond? Dit zal na de kerstvakantie zijn. Aanvragen die later dan de genoemde datum bij ons binnenkomen, kunnen wij helaas niet meer verwerken.

Voedselbank
Net als ieder jaar hebben wij weer een actie voor de voedselbank. Mocht u iets over hebben voor de voedselbank, dan kunt u dit meegeven aan uw kind. Op school hebben wij speciale kratten staan (bij het lokaal van Groen) waar dit ingelegd kan worden. Wij hopen ook dit jaar weer op een hoge bijdrage.

Maandag 19 december
Dit is de sportdag voor de brugklassen. Alle leerlingen worden om 8.45 uur in de sporthal verwacht. De eindtijd is rond 11.45 uur – 12.00 uur. De leerlingen hebben van hun gymdocent te horen gekregen wat er precies van hen verwacht wordt.
Leerlingen die niet mee mogen gymmen, worden ook in de sporthal verwacht. Zij kunnen waar nodig en indien mogelijk helpen, maar het is uiteraard ook een gezellige ochtend waar je veel contact met elkaar hebt.
Mobieltjes mogen niet mee de gymzaal in. Het beste is om deze thuis te laten. Wanneer dit niet mogelijk is, dan moet het mobieltje in de kleedkamer blijven. De kleedkamers gaan op slot en gaan pas aan het eind van de ochtend weer open. Eten en drinken kan mee de zaal in.
School is niet verantwoordelijk voor de mobieltjes. Wanneer deze meegenomen wordt is dit op eigen risico.

Dinsdag 20 en woensdag 21 december
Les volgens het rooster

Donderdag 22 december
Op deze dag gaan we met de brugklassen naar Jump-in in Utrecht (the Wall). De leerlingen moeten hier op eigen gelegenheid naartoe en zij gaan ook op eigen gelegenheid weer naar huis.

Het adres:
Jump-in (trampolinepark)
Hertogswetering 173
Utrecht
030-2099920

Tijden:
B11, B12, B13: 10.00 uur – 11.30 uur
B14, B15, B16: 11.30 uur – 13.00 uur

Vrijdag 23 december
Op deze ochtend hebben de leerlingen een activiteit bij de mentor en worden de rapporten meegegeven. De mentor zal met de leerlingen bespreken wat er deze ochtend van hen verwacht wordt.
Tijd: 9.00 uur – 10.30 uur
Na dit samenzijn met de mentor gaat de kerstvakantie van start.

Uiteraard zijn alle activiteiten verplicht.
Wij gaan er vanuit dat wij een gezellige laatste week zullen hebben en dat wij iedereen na de vakantie weer helemaal fris en uitgerust terugzien.
Voor nu wens ik u, mede namens de mentoren en de vakdocenten, alvast fijne feestdagen.
Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik dat uiteraard graag.

Vriendelijke groet,
Anne-Marie Vader
Afdelingsleider VMBO 1
[email protected]

Deel dit bericht
X