1. Home
  2. Geen categorie
  3. Vmbo2: nieuwsbrief november

Vmbo2: nieuwsbrief november

In deze nieuwsbrief staat informatie over verandering van docenten, bijlessen, en de inhaalweek.

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Docenten
Vanaf 1 december zal dhr. El Badaoui, wiskundedocent van de B23, B24 en B25, ons verlaten. Dit betekent dat er een andere wiskundedocent komt op deze klassen vanaf deze datum. Te weten:
B23: Dhr. R. Koot
B24: Dhr. O. Mater
B25: Dhr. E. Faundez

Daarnaast ben ik blij dat ik kan melden dat de docent Duits, mevrouw Rollman, het volledige aantal lesuren vanaf volgende week weer gaat oppakken. Dit betekent een uur extra Duits voor de leerlingen ten opzichte van de huidige situatie.

Wegens omstandigheden is het mogelijk dat mevrouw Smits wat minder Nederlands kan geven aan de klassen. We hopen dat dit een tijdelijke situatie is.

Bijlessen
We zijn als school druk bezig om mensen te vinden die bijlessen kunnen verzorgen. Het gaat om de vakken Nederlands, Engels, wiskunde en NASK. Aan de leerlingen heb ik gevraagd wie waar deel aan wil nemen. Bespreek het vooral ook thuis of u het zinvol vindt dat uw zoon of dochter deelneemt aan een bijles. Hij/zij kan zich bij mij aanmelden of u kunt mij een mail sturen. Op het moment dat de bijles gegeven kan worden, dan wordt de leerling ingeroosterd en is de bijles zichtbaar op Magister.

Inhaalweek
In de week van 28 november worden de toetsen ingehaald die dan nog open staan van de eerste periode. Wanneer dit uw kind betreft dan wordt u en de leerling hier nog over geïnformeerd om welke toetsen dit gaat en wanneer het inhaalmoment is.

Met vriendelijke groet,

B. van Barneveld, afdelingsleider klas 2
[email protected]

Deel dit bericht
X