1. Home
  2. Nieuws
  3. Klas 4: aanpassingen examenreglement

Klas 4: aanpassingen examenreglement

In deze brief informatie over aanpassingen in het examenreglement.

Door nieuwe wetgeving is het examenreglement op verschillende punten aangepast.

Een belangrijke wijziging is de volgende:

Indien een praktische opdracht niet op tijd is gepresenteerd of ingeleverd en/of de opdracht als onvoldoende is beoordeeld, wordt de praktische opdracht met het cijfer 1.0 gewaardeerd. Een kandidaat die een praktische opdracht niet heeft afgelegd zonder geldige reden wordt eenmaal in de gelegenheid gesteld de opdracht alsnog te doen. Dit wordt gezien als een herkansing. Hierdoor vervalt het recht om een andere (theorie) toets te herkansen.

In het kort gezegd: als je een praktische opdracht voor het PTA niet op tijd inlevert zonder geldige reden, dan kun je een andere toets van die periode niet herkansen.

Deze periode moeten de leerlingen klas 4 voor Engels een PowerPoint inleveren. Deze PowerPoint moet woensdag 5 oktober voor 17.00 uur ingeleverd zijn. De opdracht is terug te vinden in de ELO in Magister. De leerlingen kunnen deze opdracht thuis maken, maar er is ook tijd om het maandag en dinsdag na schooltijd af te maken in de mediatheek of in lokaal 115.

Ik hoop jullie voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
J. Brouwer
Examensecretaris
Broeckland College Breukelen

 

Deel dit bericht
X