1. Home
  2. Nieuws
  3. Vmbo1: nieuwsbrief 1 voor B13 t/m B16

Vmbo1: nieuwsbrief 1 voor B13 t/m B16

In deze nieuwsbrief informatie over Magister, laptops, kluisjes en meer.

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Hierbij stuur ik u de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar.

Voor de meesten van u een nieuwe school, een nieuwe tijd. Ik hoop dat wij met elkaar een goede tijd zullen beleven op het Broeckland College. Ik heet u van harte welkom op onze school.

In deze brief vindt u de belangrijkste zaken die op dit moment spelen. Ik zal u met regelmaat op de hoogte houden middels een nieuwsbrief. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met mij opnemen.

Magister
Op dit moment kunnen de leerlingen niet (meer) in magister. Dit zal zo snel mogelijk verholpen worden, zodat wij volgende week met een goed lopende magister kunnen starten. Deze week hebben de brugklassen leerlingen nog geen magister nodig.

Laptops
Op maandag 29 augustus zullen de laptops uitgedeeld worden aan de leerlingen. Het is verstandig om ervoor te zorgen dat de leerlingen hier een goede (extra) tas voor meenemen.

Kluisjes
De kluizen zullen deze week of begin volgende worden toebedeeld aan de leerlingen.

Kennismakingsboekje
In het kennismakingsboekje dat de leerlingen morgen meekrijgen staan 2 zaken die niet meer kloppen.

Donderdag 25 augustus: de starttijd wordt 9.20 uur en de leerlingen mogen vanaf het zwembad naar huis (dus ze hoeven niet meer mee terug naar school).

E-mailadressen
Hieronder vindt u de e-mailadressen van de mentoren. Helaas heeft de heer Kocirov, mentor B14, een school dichter bij huis gevonden. De B14 heeft dan ook een andere mentor gekregen. U kunt de mentor altijd mailen. Deze week worden een aantal laptops van de collega’s nog in orde gemaakt. Het kan dus zijn dat het iets langer duurt voordat u antwoord krijgt. In dringende gevallen kunt u contact met mij opnemen.

B13: mevrouw van der Meulen  (voorheen Lucassen) [email protected]

B14: de heer Koot [email protected]

B15: mevrouw Gieselbach [email protected]

B16: mevrouw van den Bos [email protected]

Ouderavond
Op donderdag 1 september start de ouderavond om 19.30 uur. U maakt deze avond kennis met de mentor en de andere ouders van de klas van uw kind. Deze avond is niet bedoeld voor de leerlingen.

Zoals eerder gezegd, mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met mij op.

Vriendelijke groet,

Anne-Marie Vader
Afdelingsleider VMBO 1
[email protected]

 

 

 

 

Deel dit bericht
X