1. Home
  2. Nieuws
  3. Vmbo 1: nieuwsbrief 8

Vmbo 1: nieuwsbrief 8

In deze nieuwsbrief informatie over de laatste schoolweek en de start van het nieuwe schooljaar

 

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van het eerste schooljaar van uw kind. In deze nieuwsbrief leest u de laatste zaken over dit schooljaar en kijken we alvast voorzichtig naar klas 2.

27 juni t/m 1 juli

Maandag, dinsdag en woensdag staan in het teken van de toetsdagen. Uw kind en u zijn inmiddels op de hoogte van de gang van zaken.

Donderdag gaan wij met leerjaar 1 en 2 naar Walibi. U heeft hier van mijn collega een brief over ontvangen. Wij vragen u om heel goed met uw kind te bespreken dat hij/zij op tijd op de afgesproken plek is. De bussen hebben een heel strak rij-schema en rijden dan ook weg wanneer het tijd is. Dit hebben wij een aantal weken geleden helaas ondervonden.

Vrijdag staat gereserveerd voor het inhalen van de toetsen. Wij zullen afspraken maken met de leerlingen die het betreft. Ook staat er voor sommige leerlingen inhaalwerk gepland op deze dag.

4 juli t/m 8 juli

Maandag 4 juli worden de brugklassen op het volgende tijdstip op school verwacht om hun boeken in te leveren:

B13: 9.50 uur
B14: 10.00 uur
B15: 10.10 uur

De leerlingen hebben hiervoor een formulier ontvangen van Iddink. Deel B van NT dienen de leerlingen te bewaren voor klas 2.

Dinsdag, woensdag en donderdag zijn de leerlingen vrij, tenzij er andere afspraken met hen gemaakt zijn.

Vrijdag 8 juli worden de leerlingen om 9.00 op school verwacht om hun rapport op te halen. Rapporten worden niet opgestuurd en ook niet meegegeven. Wij verwachten dat de leerlingen zelf hun rapport ophalen. Tijdens het ophalen van het rapport krijgen de leerlingen te horen in welke klas zij geplaatst zijn en op welk niveau. Hierna kunt u de boeken bestellen.

Na het uitdelen van de rapporten en een laatste woordje van de mentor kunnen wij gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Klassenindeling

Zoals ik in eerdere nieuwsbrieven al geschreven heb, zullen de klassen op niveau worden ingedeeld in klas 2. Volgend jaar komt er één BBL klas en daarbij twee K/T klassen, waarbij één van deze K/T klassen gevuld zal zijn met overwegend TL leerlingen.

B23: BBL (BBL boeken bestellen met Duits)
B24: K/T met overwegend K leerlingen en de hoogste BBL leerlingen
B25: K/T met overwegend TL leerlingen en de hoogste kader leerlingen

Start klas 2

De school start voor de leerlingen op dinsdag 23 augustus.

Klas 2: dinsdag 23 augustus om 11.30 uur
Klas 1: dinsdag 23 augustus om 12.30 uur

Iedere jaarlaag kent zijn eigen afdelingsleider. Dit betekent dat ik volgend jaar niet meer de afdelingsleider ben van uw kind. In klas 2 is de afdelingsleider de heer Bas van Barneveld ([email protected])

Mentor B23: Dhr. G.de Vos
Mentor B24: Dhr. A. Boekeloo
Mentor B25: mevr. M. Schellekens

Tot slot wil ik u bedanken voor de overwegend prettige samenwerking van het afgelopen schooljaar. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mij uiteraard altijd mailen of bellen.

Voor nu wens ik u een hele fijne zomervakantie!

Vriendelijke groet,

Anne-Marie Vader
Afdelingsleider VMBO 1
[email protected]

Deel dit bericht
X