1. Home
  2. Nieuws
  3. Onderbouw: grensoverschrijdend gedrag

Onderbouw: grensoverschrijdend gedrag

In dit bericht vertellen onze vertrouwenspersonen hoe Broeckland hier aandacht aan besteedt

Beste ouders en leerlingen van de onderbouw,

De laatste tijd is er veel in het nieuws over grensoverschrijdend gedrag. Ook onze school gaat hier aandacht aan besteden middels lessen in de onderbouw. Op een laagdrempelige manier gaan we hierover in gesprek met de leerlingen.
Vanaf vandaag gaan we starten met lessen over Wensen en Grenzen. Wij kunnen ons voorstellen dat dit onderwerp vragen oproept en dat uw zoon of dochter hier over wil praten. Indien u of uw zoon of dochter vragen heeft of verder wil praten zijn wij bereikbaar hiervoor.

Groeten,

Caroline Reddingius: [email protected]
Hanna Meijers: [email protected]
Of via ons e-mailadres: [email protected]

Deel dit bericht
X