1. Home
  2. Nieuws
  3. Klas 4: nieuwsbrief 12

Klas 4: nieuwsbrief 12

In deze nieuwsbrief informatie over het gala, examenuitslag, diplomering en meer.

Beste leerling, ouder, verzorger,

De examens voor de basis- en kaderleerlingen zijn achter de rug. Maandag is het laatste examen voor de leerlingen van T4 en dan is iedereen klaar met het centraal examen. Leerlingen van basis en kader moeten ervoor zorgen dat de stages van dit jaar voldoende zijn afgerond. Dat houdt in dat je voldoende uren hebt stage gelopen, je stagebeoordelingen zijn ingevuld door de begeleider van het bedrijf en de twee stageverslagen zijn ingeleverd via je ELO.

Gala
Op 2 juni vindt het gala plaats. Bekijk de flyer om te weten wat je kunt verwachten. Kaartjes zijn nog te koop bij de mediatheek voor € 10,-. Zonder kaartje heb je geen toegang. Voor de zekerheid hebben we een overzicht wie er een kaartje heeft gekocht.
Om alles goed te laten verlopen, graag aandacht voor de volgende punten:

• We verzamelen vanaf 18.15 uur op de parkeerplaats bij de sporthal Stinzenhal aan de Broekdijk Oost. Hier is de gelegenheid om zelf foto’s te maken.
• Vanaf 18.30 uur vertrekken we via een vaste route via de Kanaaldijk Oost, de Stationsweg en de Engel de Ruijterstraat.
• Vanuit school en zijn er personeelsleden en verkeersregelaars aanwezig om alles in goede banen te leiden. We willen jullie vragen hun aanwijzingen op te volgen.
• Voor school stappen de leerlingen uit en worden er door school foto’s gemaakt.
• De leerlingen lopen over de rode loper naar school, waar er nog een fotomoment zal zijn.
• De foto’s worden later beschikbaar gesteld voor de leerlingen.
• Rondom de uitstapplaats en op het schoolplein zullen dranghekken staan. We willen u dringend verzoeken hier achter te blijven.
• Als iedereen is gearriveerd, gaan we naar binnen en wordt het plein afgesloten.
• In de school is een georganiseerd programma met eten en drinken. Omdat het al wat later op de avond is, is het verstandig om van te voren iets te hebben gegeten.
• Tijdens de hele avond is het niet toegestaan om te roken en/of alcohol te drinken.
• Bij vermoeden van het (vooraf) gebruik van alcohol kunnen we vragen om een alcoholtest af te leggen.
• Het feest is rond 23.30 uur afgelopen.

De uitslag
Op donderdag 9 juni komt de uitslag binnen voor T4. Zodra wij klaar zijn met het bepalen van de cijfers, neemt je mentor contact met jullie op. Dit zal niet eerdere zijn dan 11.00 uur.
Om 14.00 uur worden jullie op school verwacht om je cijfers op te halen en te proosten. Mocht je nog niet zijn geslaagd, verwachten we je om 13.00 uur om de mogelijkheden van herkansen door te spreken.

Voor de basis- en kaderleerlingen is de uitslag op woensdag 15 juni. Zodra wij klaar zijn met het bepalen van de cijfers, komen de mentoren vanaf 10.30 uur bij je langs om je te feliciteren, dit kan de hele dag duren. Mocht je nog niet zijn geslaagd, wordt je voor die tijd gebeld om de mogelijkheden te bespreken.

Herkansing en uitslag
De herkansingen van de T4 zijn van 13 t/m 21 juni. Hiervan ontvang je op 1 juli de uitslag.
De herkansingen van de basis- en kaderleerlingen zijn van 21 t/m 24 juni. De uitslag zal enkele dagen later bekend zijn.

Diplomering
Omdat we iedere leerling persoonlijk willen feliciteren met het behalen van het diploma, is de diplomering als volgt verdeeld:
• Maandag 27 juni leerlingen van het profiel Z&W en M&T inclusief leerlingen LWT1
• Dinsdag 28 juni leerlingen van het profiel E&O en BWI inclusief leerlingen LWT1en de leerlingen LWT2
• Woensdag 29 juni leerlingen van het profiel Groen en PIE inclusief leerlingen LWT1
• Maandag 4 juli leerlingen van de theoretisch leerweg.

De diplomering vindt plaats in de avond. De uitnodiging met de precieze tijden volgt.

Al de diplomeringen zijn inclusief de leerlingen die een herkansing nodig hebben om te kunnen slagen.

Mediatheekboeken
Nog niet alle leerlingen hebben hun mediatheekboeken ingeleverd. Diegene hebben een bericht gekregen van mevrouw Bijlenga met de vraag ze zo snel mogelijk in te leveren, zodat andere leerlingen ze ook kunnen lezen.

Schoolboeken en kluissleutel inleveren
Het inleveren van de schoolboeken en de kluissteutel is op maandag 4 juli. Voor klas 4 is dit tussen 8.30 uur een 09.50 uur.

Met vriendelijke groet,

C.J. Karsemeijer afdelingsleider 4 VMBO LO
J. Brouwer afdelingsleider 4 VMBO

Deel dit bericht
X