1. Home
  2. Geen categorie
  3. Vmbo 2: nieuwsbrief april

Vmbo 2: nieuwsbrief april

In deze nieuwsbrief voor vmbo 2 informatie over de profielkeuze en een online ouderavond.

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

De meivakantie staat voor de deur en is voor sommige leerlingen al begonnen. In deze brief staat wat er na de meivakantie voor de leerlingen wijzigt en u vindt als losse bijlage een uitnodiging voor een online ouderavond.

De leerlingen hebben hun profielkeuze doorgegeven. Helaas moest er bij BWI geloot worden. Alle betreffende leerlingen en ouders zijn geïnformeerd en er zijn nieuwe keuzes gemaakt. Na de vakantie hebben de leerlingen weer het vak PPO van het profiel van hun keuze. Dit vindt weer op de vaste momenten plaats (dinsdag- of woensdagochtend) en komt nog in de agenda van de leerlingen te staan. Uiteraard zijn dit verplichte lessen.

Als aparte bijlage vindt u een uitnodiging voor een online ouderavond. Deze avond wordt niet door onszelf georganiseerd, maar is wellicht wel interessant voor u. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de bijlage.

Na de vakantie beginnen we aan de laatste weken. Sommige leerlingen hebben zichtbaar een eindsprint ingezet om toch over te gaan of naar een bepaald niveau. Probeer uw kind te blijven motiveren om zich in te zetten. Wij doen uiteraard hetzelfde. Als u of uw kind nog ergens hulp bij nodig heeft, of heeft u nog andere vragen, schroom dan niet om contact te zoeken met de betreffende mentor.

Wie het betreft wens ik uiteraard een fijne meivakantie.

Met vriendelijke groet, mede namens alle mentoren van klas 2,

B. van Barneveld
Afdelingsleider klas 2
[email protected]

Deel dit bericht
Menu
X