1. Home
  2. Nieuws
  3. Klas 1, 2 en 3 bezoek aan Skills the Finals

Klas 1, 2 en 3 bezoek aan Skills the Finals

Op donderdag 31 maart gaan de leerlingen van klas 1, 2 en 3 naar Skills the Finals in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier maken zij kennis met verschillende beroepen. Ook zullen de leerlingen deelnemen aan verschillende activiteiten om de beroepen te ervaren.

De leerlingen worden op deze dag om 9.10u op school verwacht. Na een korte uitleg zullen we met bussen richting Utrecht vertrekken. Na het bezoek zullen we rond 12.30u weer terug zijn op school. Alle leerlingen gaan met de bus mee terug naar school.

Wilt u meer weten over dit evenement? Neem een kijkje op: https://worldskillsnetherlands.nl/stf/lob/

We hopen op een gezellige ochtend vol mooie beroepservaringen.

Met vriendelijke groet,

Melissa Voogt
Decaan

Deel dit bericht
Menu
X