1. Home
  2. Nieuws
  3. Vmbo 2 B24, B25, B26: nieuwsbrief maart

Vmbo 2 B24, B25, B26: nieuwsbrief maart

In deze nieuwsbrief informatie over de aankomende rapporten, ouderavond en de profielavond.

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

In dit bericht wil ik u informeren over de aankomende rapporten, ouderavond en de profielavond.
Cijfers die tot aanstaande maandag door docenten worden ingevoerd tellen mee voor het rapport van de tweede periode. Uw kind ontvangt eind van die week het rapport van zijn/haar mentor. Hierop staat, net als bij het eerste rapport van dit jaar, een voorlopig advies over niveau of overgang. Dit is gebaseerd op de cijfers die op het rapport staan en geven aan naar welk niveau er aan de hand van de huidige cijfers bevorderd zou worden naar klas 3.
De bevorderingsnormen vindt u op onze website: https://broeckland.nl/informatie-voor-ouders-en-leerlingen/schoolgids/

De ouderavond is gepland op dinsdag 5 april. Hiervoor ontvangt u nog de uitnodiging met daarin de instructie hoe u zich kunt aanmelden. Dit verloopt via magister (uw account en niet die van uw zoon/dochter), u kunt maximaal 3 docenten spreken.

Op woensdag 6 april is er voor alle ouders/verzorgers van klas 2 een informatieavond over de profielen. Uw zoon/dochter zal de week na deze avond zijn of haar keuze voor een te volgen profiel in klas 3 en 4 gemaakt moeten hebben. Op deze avond kunt u langs bij 2 profielen waar u informatie krijgt van de docenten om te zien wat dit precies inhoudt. Waar nodig kunt u vervolgens uw kind helpen in het maken van deze keuze. De uitnodiging hiervoor, met daarin de link waarin u zich kunt inschrijven, volgt binnenkort.

Ik ga ervanuit u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
B. van Barneveld
Afdelingsleider klas 2 vmbo
[email protected]

 

Deel dit bericht
Menu
X