1. Home
  2. Nieuws
  3. Bovenbouw: nieuwsbrief 9

Bovenbouw: nieuwsbrief 9

In deze nieuwsbrief informatie over Stage, Excursies, aanmelding bij vervolgopleiding en meer.

Beste leerling, ouder, verzorger,

Zoals jullie gewend van ons zijn een update met daarin alle belangrijke afspraken en data voor de leerlingen van de bovenbouw.

Herkansingen
Leerlingen hebben de herkansingen doorgegeven. De herkansingen vinden plaats op:
Klas 3 basis-kader: vrijdag 25 maart om 8.30 uur
Voor de leerlingen die geen herkansingen hebben gaan de lessen gewoon door.

Klas T3+T4: vrijdag 25 maart om 14.05 uur
Klas 4 basis-kader: maandag 28 maart om 8.30 uur

Denk eraan dat ook tijdens de herkansingen de regels gelden die in het examenreglement staan; jassen, tassen, horloges en telefoons zijn niet aanwezig in de klas. Iedereen heeft een eigen etui, rekenmachine en eventueel woordenboek bij zich.

Jassen
Het weer gaat weer de zonnige kant op. Vanaf maandag 21 maart is je jas, tijdens de les, weer in je kluis.

SE 4
Vrijdag 8 april starten we met de toetsweek voor klas 3.

SE 9
Vanaf woensdag 6 april t/m dinsdag 12 april is de toetsweek van klas 4. Dit is de laatste toetsweek voor je examendossier. De toetsen worden dezelfde week nog nagekeken en besproken, zodat je op donderdag 14 april een herkansing kunt maken. Tot aan de meivakantie, die 23 april start, bereid je je op school voor op het Centraal examen. Hiervoor komt er een apart rooster in je Magister.

Akkoordverklaring
Op dinsdag 20 april moeten alle toetsen en handelingsopdrachten zijn gemaakt en beoordeeld. Op deze dag moet je een handtekening zetten onder je cijfers, zodat we deze kunnen opsturen naar DUO.
In Magister kun je, samen met je ouders controleren of je cijfers allemaal kloppen. Doe dit op tijd. Is het niet in orde, neem dan contact op met je afdelingsleider.

Examen en diplomering
De examens voor klas 4 gaan 10 mei van start. Het persoonlijk rooster kun je vanaf 20 april vinden in Magister.
De uitslagdatum voor T4 is op 9 juni en voor de basis en kaderleerlingen op 15 juni.
De diplomering is vanaf 27 juni t/m 4 juli. Dit is afhankelijk van je klas/profiel. Hierover volgt later nog informatie.

Stage klas 3
Van dinsdag 19 april t/m 22 april is de stageweek van klas 3. Graag de ingevulde stageovereenkomsten uiterlijk 25 maart inleveren bij je mentor.

Stage Klas 4
De tweede periode voor de stage van klas 4 is na de kerstvakantie gestart en loopt door t/m 22 april.
Neem contact op met je mentor of afdelingsleider als je stagedagen hebt gemist om hierover goede afspraken te maken.

Excursies biologie en E&O
Op woensdag 23 maart gaan de leerlingen die biologie volgen naar Corpus, waar ze een reis door de mens maken. Hierover hebben deze leerlingen een brief ontvangen.

Op donderdag 14 april gaan de leerlingen E&O van klas 3 en 4 naar Den Haag voor een excursie naar de 2e kamer. Hierover volgt nog een brief.

Open dagen
De meeste leerlingen van klas 4 hebben hun keuze voor een vervolgopleiding al gemaakt. Als je er nog niet uit bent, maar ook voor leerlingen van klas 3 is er nog een mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de scholen. Kijk op op deze site voor verdere informatie.

Aanmelding vervolgopleiding
Leerlingen van klas 4 moeten zich voor 1 mei hebben aangemeld bij een vervolgopleiding. Voor veel opleiding is het nodig om een Digitaal Doorstroom Dossier in te vullen. Ga daarvoor naar www.mijn.intergrip.nl en log in met je leerlingnummer, die je kunt vinden in je Magister.

Met vriendelijke groet,

D. Fronik afdelingsleider 3 VMBO LO
H.W. La Nooy afdelingsleider 3 VMBO
C.J. Karsemeijer afdelingsleider 4 VMBO LO
J. Brouwer afdelingsleider 4 VMBO

Deel dit bericht
Menu
X