1. Home
  2. Nieuws
  3. Extra open middag fysiek op het Broeckland College

Extra open middag fysiek op het Broeckland College

We organiseren een extra open middag op 23 februari op het Broeckland College! Een speciaal moment zodat leerlingen uit groep 8 (met één ouder/begeleider) een bezoek kunnen brengen aan onze school. Een mooie kans om de sfeer te proeven én de school in het écht te zien. Je krijgt informatie over de school, de vakken, de lessen, het mentoraat en nog veel meer.

We zijn blij om deze mogelijkheid te bieden voor een bezoek aan onze school. Misschien heb je al een keuze voor een school gemaakt of misschien twijfel je nog. Nu heb je dé kans om het Broeckland College nog beter te leren kennen! Kom naar onze open middag.

Door de landelijke versoepelingen is het mogelijk om deze extra open middag te organiseren. Uiteraard gelden er een aantal regels zodat we dit veilig kunnen organiseren. Dit zijn:

  • De extra open middag is speciaal voor groep 8 (per leerling maximaal één ouder/begeleider).
  • We werken met tijdslots. Dus inschrijving is noodzakelijk.
  • Een bezoek duurt maximaal 30 minuten. Zo zorgen we ervoor dat het totaal aantal bezoekers in de school beperkt blijft.
  • Tijdens het hele bezoek houden we 1,5 meter afstand en is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Bij bezoek gelden de landelijke maatregelen rond testen bij klachten.

Schrijf je snel in, want er is beperkt plek

Klik hier voor de inschrijving

*in de inschrijfmodule staat een duur van 5 minuten. Dit is ingesteld om de inschrijfmodule goed te laten werken. We reserveren ongeveer 30 minuten per bezoek.

Deel dit bericht
Menu
X