1. Home
  2. Nieuws
  3. Vmbo 1: nieuwsbrief 4

Vmbo 1: nieuwsbrief 4

In dit bericht voor B13 t/m B15  informatie over de lockdown, spullen uit kluis, online mentorles via teams en meer

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Helaas, we hebben de laatste week voor de vakantie niet gered op school. Het kwam voor ons onverwacht, we konden ons niet goed voorbereiden. Dat is jammer. Jammer, omdat de laatste week voor de kerstvakantie altijd een hectische, maar ook heel sfeervolle week is. Het is helaas niet anders.

We hadden nog een aantal mentoractiviteiten gepland en ook de sportdag stond nog op de agenda. Laten we heel hard duimen voor een korte lockdown!

Nog een paar kleine dingetjes, voordat we echt dicht gaan.

  • Vandaag, maandag 20 december, konden de leerlingen hun spullen uit hun kluis komen halen. Tevens konden zij de zelftesten mee naar huis nemen.
  • Wij weten niet of wij na de vakantie fysiek les kunnen geven. Om deze reden zijn wij de online lessen al aan het voorbereiden. Gelukkig zijn alle brugklasleerlingen in het bezit van een goed werkende laptop.
  • Donderdag 23 december is er tijdens het 2de lesuur, van 9.20 uur tot 10.10 uur, een bijeenkomst met de mentor via TEAMS. Doel van deze bijeenkomst is om toch nog even gezamenlijk af te sluiten. Nog een doel van deze bijeenkomst is om te kijken of iedere leerling goed online kan komen, want mocht het nodig zijn om na de vakantie online te gaan, dan hoeven we deze hobbel niet meer te nemen.
  • De uitnodiging hiervoor kunnen de leerlingen in magister vinden.
  • Wilt u er goed op letten, wanneer dit mogelijk is, dat uw kind ook daadwerkelijk online komt? Wanneer dit niet lukt, laat uw kind dan naar de mentor appen of mailen. Wij zullen dan verder helpen.
  • De rapporten en de CITO-uitslagen worden deze week via de post verzonden.

Voor nu wens ik u fijne feestdagen, mede namens mijn team.

Vriendelijke groet,
Anne-Marie Vader, afdelingsleider VMBO 1

Deel dit bericht
Menu
X