1. Home
 2. Nieuws
 3. Lo 1 en lo 2: nieuwsbrief december

Lo 1 en lo 2: nieuwsbrief december

In deze nieuwsbrief informatie voor B11, B12, B21 en B22 over o.a. de laatste schoolweek voor de kerstvakantie.

Beste Ouder(s)/Verzorger(s),

Via deze weg wil ik u op de hoogte stellen van o.a. de laatste schoolweek voor de kerstvakantie.

Kerstweek

Klas B11 en B12:

 • Maandag 20 december
  De leerlingen starten met allerlei sportactiviteiten in de sporthal en worden daar om 9:45u omgekleed in de gymzaal verwacht. De sportochtend duurt tot 12:00u. In de middag is er gewoon les volgens het normale rooster.
 • Dinsdag 21 en woensdag 22 december
  Les volgens het normale rooster. In verband met de sportdagen voor de andere klassen, zullen de gymlessen komen te vervallen voor deze dagen. De leerlingen moeten het magister rooster goed in de gaten houden.
 • Donderdag 23 december
  Kerstvoorstelling en activiteit bij de mentor. Deze ochtend start om 9.20 uur en eindigt om ongeveer 11.15 uur. Hierna zijn de leerlingen vrij.
 • Vrijdag 24 december
  Samenkomst met de mentor. Deze ochtend start om 9.20u en eindigt om ongeveer 10.30u. De invulling en exacte tijden kunnen op deze dag afwijken van de andere klassen, in onderlinge afstemming met de mentor en de leerlingen. Hierna kunnen de leerlingen genieten van een welverdiende kerstvakantie.

Alle activiteiten zijn verplicht.
 

Klas B21 en B22:

 • Maandag 20 december
  Les volgens het normale rooster. In verband met de sportdagen voor de andere klassen, zullen de gymlessen (als van toepassing) komen te vervallen. De leerlingen moeten het magister rooster goed in de gaten houden.
 • Dinsdag 21 december
  De leerlingen starten met allerlei sportactiviteiten in de sporthal en worden daar om 9:45u omgekleed in de gymzaal verwacht. De sportochtend duurt tot 12:00u. In de middag is er gewoon les volgens het normale rooster.
 • Woensdag 22 en donderdag 23 december
  Les volgens rooster (houd het magister rooster in de gaten ivm mogelijke roosterwijzigingen.
 • Vrijdag 24 december
  Samenkomst met de mentor. Deze ochtend start om 9.20u en eindigt om ongeveer 10.30u. De invulling en exacte tijden kunnen op deze dag afwijken van de andere klassen. Invulling gebeurt in onderlinge afstemming met de mentor en de leerlingen. Hierna kunnen de leerlingen genieten van een welverdiende kerstvakantie.

Alle activiteiten zijn verplicht.

 

Rapport B11 t/m B22
Volgende week donderdag 23 of vrijdag 24 december krijgt uw kind het C-1 (Kerst) rapport mee naar huis.

Ouderavond
Op woensdag 19 januari vindt de docentenspreekavond plaats. Op deze avond kunt u met 3 docenten spreken. De uitnodiging voor deze avond ontvangt u via magister. Inschrijven voor deze avond kan ook uitsluitend via magister. Het is belangrijk dat u zich vóór het uiterste inschrijfmoment heeft aangemeld. Aanmeldingen die na dit tijdstip binnen komen, kunnen in de meeste gevallen niet meer in behandeling worden genomen.

De voedselbank
Ook dit jaar doen wij mee met de inzamelingsactie van de Voedselbank Stichtse Vecht. Alle leerlingen kunnen vanaf volgende week t/m 23 december een houdbaar product meenemen en inleveren bij de mediatheek. Daar staan kratten waar het product ingedaan kan worden. Net als andere jaren hopen wij weer op een groot succes.

Voor nu wil ik u, mede namens het gehele LO-onderbouw team, fijne feestdagen wensen en een gezond en voorspoedig 2022!!

Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

Tot ziens in het nieuwe jaar.

Met vriendelijke groet,

Eric van der Meulen
Afdelingsleider LO-onderbouw

 

 

 

Deel dit bericht
Menu
X