1. Home
  2. Nieuws
  3. Vmbo 2 B23: nieuwsbrief december

Vmbo 2 B23: nieuwsbrief december

In deze nieuwsbrief informatie voor B23 over de verkorte lessen van a.s. dinsdag, activiteiten in de week voor de kerstvakantie en meer…

Geachte ouder(s) / verzorger(s), beste leerling,

In dit bericht wil ik u/jou informeren over een aantal zaken, zoals de verkorte lessen op aanstaande dinsdag, de laatste week voor de kerstvakantie en het aankomende rapport en ouderavond.

Aanstaande dinsdag zijn er verkorte lesuren (40 min.). De reden hiervan zijn rapportvergaderingen en andere activiteiten van docenten. Op deze manier kunnen vrijwel alle lessen doorgaan. Leerlingen zien de nieuwe lestijden in hun magister.

De laatste week voor de kerstvakantie ziet er net wat anders uit. Maandag t/m woensdag zijn er sportactiviteiten voor alle leerlingen. Dit betekent dat er een aangepast rooster is, omdat sommige docenten daarbij als begeleiding aanwezig zijn en dan hun les niet kunnen geven. Voor klas 2 zijn er sportactiviteiten op dinsdag. Zij worden daarover geïnformeerd door hun gymdocent. Buiten de activiteiten om gaan de lessen zoveel mogelijk door.
Op vrijdag is er geen les, maar een kerstactiviteit met de mentor. De mentor geeft zelf invulling aan deze activiteit en spreekt een tijd en locatie met de klas af. Ook krijgt de leerling zijn of haar rapport mee op deze dag.

Op woensdag 19 januari is de ouderavond. Ouder(s)/verzorger(s) kunnen zich via hun eigen magisteraccount inschrijven om maximaal 3 docenten te spreken. De uitnodiging hiervan volgt.

Ik ga ervanuit u/jou zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

B. van Barneveld
Afdelingsleider klas 2 vmbo
[email protected]

Deel dit bericht
Menu
X