1. Home
  2. Nieuws
  3. Nieuwe Vechtbrug

Nieuwe Vechtbrug

Werk aan de weg in Breukelen: vervanging Vechtbrug Brugstraat

Vanaf maandag 3 januari 2022 vanaf 7.00 uur t/m vrijdag 1 april 16.00 uur gaat de firma Damsteegt de beweegbare Vechtbrug met aanlandingen in Breukelen vervangen voor een nieuwe beweegbare brug. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om een veilige overgang voor de komende decennia ’s te garanderen. Het doorgaand autoverkeer door de Brugstraat komend naar en vanaf de kruising Zandpad/Laan van Gunterstein wordt omgeleid via Nieuwersluis over het Zandpad, Rijksstraatweg, Straatweg en vice versa. Fietsers, voetgangers en ambulances worden omgeleid via een nabijgelegen tijdelijke pontonbrug gelegen in de tuin aan de Vecht (Boom en Bosch) bij het voormalige gemeentehuis van Breukelen. Verkeersregelaars en bebording zullen het verkeer in goede banen leiden.

Deel dit bericht
Menu
X