1. Home
  2. Archief
  3. CarbageRun uitgesteld

CarbageRun uitgesteld

De CarbageRun is helaas weer uitgesteld i.v.m. de aangescherpte corona maatregelen in Montenegro en Kroatië. We gaan het project komend jaar voortzetten en hopen volgend jaar met twee auto’s mee te kunnen rijden. We houden jullie op de hoogte!

Het AD heeft een artikel geschreven over de oorspronkelijke deelname van onze docent Mathieu van Hienen aan de CarbageRun. Vooral het feit dat de leerlingen meehelpen om de machine klaar te stomen is bijzonder en wordt uitgelicht. Klik hier voor het artikel.

Een team van leerlingen en docenten, bereiden zich voor op een technische uitdaging waar alles draait om kennis en techniek. Het opbouwen van de machine is in een video vastgelegd.

Klik hier voor een video

 

Leerlingen van het Broeckland College in Breukelen hebben een Audi 100 Quattro uit 1992 gereed gemaakt voor de CarbageRun. Dit is de grootste en gekste barrelrace van Europa. De reis van 2021 is uitgesteld vanwege de aangescherpte coronamaatregelen in Montenegro en Kroatië.

Leraren gaan deze reis uitvoeren. Leerlingen vanuit diverse vakgroepen hebben de Audi gereed gemaakt, een mooi initiatief waarbij een ieder zijn talenten kan uitvoeren.

De reis is t.z.t. te volgen op het speciale kanaal van YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=DM3avemH6vc
Abonneer je voor updates voor en tijdens de reis.

O.a. Rijpma Equipment, Garage Petrogas, Beta Tools, EMR auto’s, Explo Kiddierides, ondersteunen het opleiden van de toekomstige technieker in de vorm van sponsoring voor dit mooie initiatief!

Meer informatie over de Carbage run is te vinden op www.carbagerun.nl

Deel dit bericht
Menu
X